От х:

Днес в x:

Новите "Отмъстители" идват през 2015 г.

"Отмъстителите" 2 ще излезе на голям екран на 1 май 2015 г., съобщават американски медии.

Продължението на тазгодишния хит "Отмъстителите" ще излезе след по-малко от три години и режисьорът Джос Уедън, който ще напише и сценария за лентата, вече е разработил историята. "Марвел имат много ясна представа какво искат да направят, те вече са напред в играта във връзка с продължението, защото имат човека, който направи предишния филм и нещо ми подсказва, че Джос вече е готов с историята на лентата", съобщи запознат източник пред MTV News, цитирано от БГНЕС.

По-ранното излизане на филма се оказало невъзможно, защото редица членове на актьорския състав няма да могат да съвместят снимките с другите си филмови проекти. Робърт Дауни-джуниър ще изиграе отново главната роля в "Железен човек 3" през 2013 г., Крис Евънс ще се завърне като главен герой в "Captain America: The Winter Soldier" през 2014 г., а Крис Хемсуърт ще участва в "Thor: The Dark World" догодина.

"Изглежда, че филмът ще излезе на 1 май 2015 г., но това може да се промени в зависимост от графика на хората", съобщи запознатият източник.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини